New storage space for the museum

We have received permission from DB to use the open space at the signal maintenance as a storage area. To do this, the area must be prepared accordingly: First, the layer of humus that has built up over the years will be removed. The bitumen layer underneath is probably not strong enough and must also be removed separately after sampling for pollutants. Then the area is levelled and covered with concrete slabs.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Gender notice

For better reading, the masculine form is used for personal names and personal nouns on this website. Corresponding terms apply in principle to all genders for the purpose of equal treatment. The abbreviated form of language is for editorial reasons only and does not imply any valuation.

Newsletter Anmeldung bestätigen

Sie erhalten in Kürze eine E-Mail an die von Ihnen angegebene E-Mail-Adresse. Bitte bestätigen Sie Ihre Newsletteranmeldung über den darin enthaltenen Link.